Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Zsolnai Regő bemutatkozása

Betöltött pozíció: Alumni közösségi koordinátor 

Szervezeti egység: Vállalati és Intézményi Kapcsolatok, Alumni 

Felettes neve: Szabados Levente 

Munkaköri feladatok: 

  • alumni rendszer értékteremtő folyamatainak menedzsmentje, koordinálása (mentorprogramok, alumni szolgáltatásmenedzsment, rendezvényszervezés, évfolyamfelelősi rendszer) 

Szakmai végzettség: kereskedelem és marketing 

Rövid bemutatkozás: 

Zsolnai Regő vagyok, a Corvinus Egyetem marketing alapszakján végzett frissdiplomás pályakezdő alumni. 

Egyetemi éveim alatt rengeteg önkéntes és félállású tevékenységgel fejlesztettem magam, próbáltam minél több gyakorlati tudást szerezni különböző iparágakban, funkcionális egységekben és cégeknél. Mindig hajtott a tanulási vágy, majd a tanultak aktív, azonnali implementálása az életbe és a mindennapi munka feladataiba. 

Dolgoztam diákszervezetnél, a HÖK-ben, egy nonprofit szervezet marketing csapatában, a Vodafone Sales Business Unitjában, IT cégeknek nyújtottam marketingtanácsadást, felelős voltam élelmiszertermelés operatív menedzsmentjéért és egyéb felsőoktatási szakmai projektekért. Mindezen lehetőségek és elvégzett feladatok hozzájárultak ahhoz, hogy általános gyakorlati, de mégis orientált szakmai tapasztalattal végezzem el az egyetemet. 

Mindezek tetejében örömmel tölt el, hogy szívemhez közelálló egyetemen kezdhettem meg első teljesállású munkámat, szeptembertől pedig remélhetőleg elmélyíthetem tudásomat marketing mesterképzésen. 

Extrovertált, társasági embernek tartom magam, aki mindig csinál valamit. Szeretem a zenét, a táncot (jómagam is űztem ezen sport több formáját), a természetet és mindent, ami érdekes a nagyvilágban. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 12:37:34